Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie są najlepsze bronie dla soldiera?

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsze bronie na soldiera to:

Wersja ciut droższa:

- Super Maszyna do pisania Tomka / Uber Ratunek Rudolfa,

- Super Śliska Giwera Grega / Uber pokręcony karabin maszynowy LUB Super Ręczna Armata Harrego / Uber Faworyt Gerharta.

Armata Harrego i Faworyt Gerharta to pistolety na daleki dystans. Wybierz je, jeśli jesteś celny - w innym przypadku polecam SMG na daleki dystans.

Wersja tańsza (po prostu bez super / uber):

- Maszyna do pisania Tomka / Ratunek Rudolfa,

- Śliska Giwera Grega / pokręcony karabin maszynowy LUB Ręczna Armata Harrego / Faworyt Gerharta.

Do tego zakup granat ręczny jako materiał wybuchowy i będziesz wymiatał ;)

Nie opłaca się kupować m16 / AK (no chyba, że dla lansu), gdyż jest to tylko zmieniony wygląd i dźwięk Super Maszyny Pisania Tomka, a kosztuje 2x więcej.

Pozdrawiam ;>

Opublikowano

@up

Może i masz racje,ale kazdy realnie myślący poczeka na promocje

Opublikowano

mam soldiera 15 lvl i najlepiej kupić mu ak74 i super Faworyt Gerharta no i granat ręczny najlepsze to jest kosze tym wszystkich

Opublikowano

Ja biegam z M16, Zwędzonym Uber Faworytem Gerharta oraz tubą i również idzie mi bardzo dobrze. Gra się łatwo i przyjemnie.

9368_gold.png

Opublikowano

Jeśli jesteś nowy i nie masz zbyt dużych umiejętności w strzelaniu pistoletami to poczekaj na promocje w której możesz kupić m16 lub ak47(to samo co Super Maszyna do pisania Tomka / Uber Ratunek Rudolfa) i m16 z luneta lub Specjalistyczny ak47 1. klasy(to samo co Super Śliska Giwera Grega / Uber pokręcony karabin maszynowy). Można to kupić podczas z którychs ofert dnia za bardzo niska cenę.

PS:Ale i tak prędziej czy później należałoby nauczyć się grać pistoletami, ponieważ(według mnie) są o niebo lepsze niż karabiny na daleki dystans.

Opublikowano

Granat jest slaby (lol) jak nie umiesz grac tym. Zadaje dosc duzy dmg ale ma strasznie slaby zasieg ;/

Jak ogarniasz gre to bomba billa/stalowy granat reczny, jak zbytnio nie lub uznajesz AAA(Airborn Assault Art) to M32 ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

M32

Metin2.pl s1 90lvl -> Dragonmt2 250lvl -> Diamondmt2 250lvl -> Senthia 250lvl -> Tanidur 160lvl

Spotkać mnie można pod nickiem GeDo .

Opublikowano

.Dla mnie na Soldiera to tylko granat, zgadzam sie z venturas'em ze granatnik jes dla "lamusów" na soldierze. Granatnik nadaje sie tylko dla comandosa

Opublikowano

Co kto woli. Granatem bijesz większy dmg, ale granatnikiem mozna fajnie sie bawic. Wskakujesz na domy, robisz AA z pistola lub wkurzasz innych strzelając im pod nogi mglem.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...